KHAS UNTUK MASALAH KULIT

JERAWAT JERAGAT BERPARUT KUSAM GELAP

Whitening + Suncreen + Moisturizer
SPF100 Pertama Di Malaysia Yang Bantu Merawat Pelbagai Masalah Kulit Tanpa Kesan Sampingan

PUTIH SEPANTAS 5SAAT

ANDA ADA MASALAH SEPERTI DIBAWAH ?

BAGAIMANA REAGE PULIHKAN MASALAH KULIT ANDA ?

REAGE mengandungi sacha inchi asli oil mempunyai omega 3, 6 & 9 serta vitamin A & E, membantu melindungi sinaran UV dan merawat kulit.

ALL IN ONE

Penjagaan Kulit Lebih Mudah & Menjimatkan Masa, 4 In 1 Skincare dengan Whitening Lotion , Suncreen , Sun Block & Moisturizer .

TESTIMONI PENGGUNA REAGE

FREEGIFT KHAS PEMBELIAN HARINI

PENGGUNA REAGE DI MALAYSIA
10000

Soalan Lazim

Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

1 botol REAGE tahan sehingga 25 Hari.

Reage Spf100+ tidak merbahaya untuk kulit kerana

tidak menggunakan

bahan kimia “zinc oxice”, malah Reage Spf100+ menggunakan “Silver Nitrate” kualiti grade makanan yang sangat bagus untuk kulit.

SPF100 block 99% UV, SPF50 block 98% UV, dan SPF30 Block 97%. Walaupun perbezaan 1-3% ini sedikit, namun untuk jangka masa panjang ianya akan memberikan kesan kepada kesihatan kulit.

Ya ianya broad spectrum yang menghalang sinaran UVA&UVB daripada merosakan kulit.

Seperti sunscreen lain juga reage perlu di apply setiap 2-4 jam 

Boleh sangat, malah lagi bagus kerana mempunyai spf100 dan tinggi omega 3, omega 6, omega 9 serta vitamin A&E.

REAGE tiada kesan sampingan untuk digunakan dalam kehidupan seharian kerana menggunakan bahan aktif natural seperti sacha inchi oil dan SPF100+ Reage yang sangat selamat.

Reage boleh membantu mengurangkan tompok jeragat kerana disamping ia menutup jeragat, ianya juga mampu merawat jeragat. Reage mempunyai tinggi Omega 3, Omega 6, Omega 9, Vitamin A&E yang sangat bagus untuk kesihatan kulit wajah yang mempunyai jeragat. Kesan untuk nampak kurang boleh dilihat seawal 2-4 minggu penggunaan (bergantung pada keadaan kulit pengguna).

Erva Natural Enterprise
D-6-1 , BLOK D , PUSAT PERNIAGAAN ATMOSPHERE , JALAN ATMOSPHERE 2 , BANDAR PUTRA PERMAI , SERI KEMBANGAN , SELANGOR 43300
+601128357223
naturalerva@gmail.com

Copyright©️ 2022 | Powered by Reage HQ

Disclaimer :

Facebook™️ or Tiktoks™️ is a Registered Trademark. The site jeragatpudar.com is not affiliated with Facebook.com or tiktoks in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners

All Rights Reserved | jeragatpudar.com ©️ 2021

Disclaimer : Apa Yang Kami Nyatakan Di Web Ini Adalah Benar Dan tepat Mengikut Fakta Semasa Dan Dari Ulasan Pengguna Sebenar . Pengguna Dinasihatkan Menggunakan Produk Ini Seperti Arahan Pada Produk . Namun Kami Tidak Bertanggungjawab Jika Sebarang Masalah/Komplikasi Berlaku Kepada Pengguna Di Atas Penggunaan Produk Ini